Nagrade

Veliki šampionski pehar i 10 zlatnih medalja za NIS-ov brend ulja i maziva

24.09.2021

Dugogodišnje poverenje potrošača u kvalitet NISOTEC proizvoda kompanije NIS još jednom je potvrđeno odlukom Stručne komisije 88. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, koja je brendu NISOTEC i ove godine dodelila Veliki šampionski pehar, kao i 10 zlatnih medalja, od čega 7 velikih zlatnih medalja za kvalitet NISOTEC proizvoda.

Veliki šampionski pehar najveće i najznačajnije agro manifestacije u ovom delu Evrope dolazi u trenutku kada se NIS-ov brend ulja i maziva predstavlja na tržištu sa unapređenom formulom i u novom, redizajniranom pakovanju. Zahvaljujući saradnji stručnih timova NIS-a i kompanije „Gasprom njeft“, kvalitet NISOTEC proizvoda je dodatno unapređen, pa tako pored toga što pruža bolju zaštitu motora, nova formula optimizuje potrošnju goriva i produžava period zamene ulja na vozilu. Novi vizuelni identitetet NISOTEC ulja i maziva predstavljen je i na ovogodišnjem Sajmu, na štandu NIS-a, a tom prilikom posetioci manifestacije mogli su da saznaju od predstavnika kompanije više informaicija o proizvodima NISOTEC palete.

„Priznanja ovogodišnjeg Sajma poljoprivrede još jednom dokazuju da NIS u kontinuitetu ulaže u kvalitet NISOTEC proizvoda, a u prilog tome govori činjenica da su se proizvodi NISOTEC palete do sada okitili sa više od 80 medalja za kvalitet. Nastavljamo da ulažemo u proizvodnju i donosimo nova inovativna rešenja kako bismo opravdali poverenje potrošača“, izjavio je Boriša Zirojević, direktor Departmana za snabdevanje i namešavanje sirovina, koji je u ime kompanije NIS primio Veliki šampionski pehar i nagrade na tradicionalnoj svečanosti „Veče šampiona“ – događaju koji okuplja nagrađene i kompanije koje su učestvovale na najvećoj ovogodišnjoj smotri agrara u regionu.

Proizvodi NISOTEC palete koja sadrži više od 170 vrsta ulja i maziva i 500 različitih artikala poseduju odobrenja najpoznatnijih proizvođača motornih vozila. Izgrađeni od najkvalitetnijih sirovina, u saradnji sa poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, NISOTEC proizvodi doprinose uštedi goriva, dužem radnom veku motora i obezbeđuju dodatnu zaštitu motora od korozije. Mnogobrojna ispitivanja koja se vrše na motorima i opremi kod velikih potrošača zajedno sa njihovim stručnjacima, dokazuju da NISOTEC ulja mogu da se koriste u znatno dužem intervalu od preporučenih radnih sati ili pređenih kilometara, što direktno doprinosi uštedama i smanjenju troškova korisnika.

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd