Zašto je NIS Energy PRO?

Profesionalno
Produktivno
Promišljeno
Proaktivno
Provereno
Profesionalno
Produktivno
Promišljeno
Proaktivno
Provereno

Počinje četvrta sezona NIS ENERGY programa!

Pozdrav entuzijastični diplomci i master studenti, spremni ste za svoju sledeću avanturu? Učestvujte u našem jednogodišnjem, plaćenom programu koji okuplja 25 mladih kako bismo zajedno stvarali budućnost punu energije i inovacija. NIS ENERGY je tvoja prilika da izgradiš svoju karijeru uz podršku iskusnih mentora. Ako si nedavno diplomirao ili završavaš master studije, poznaješ MS Office i komuniciraš na engleskom jeziku, apliciraj od 11. septembra do 1. oktobra slanjem svog CV-a putem linka.

PROmišljeno

Kakve pozicije su dostupne? Naš program obuhvata širok spektar pozicija, uključujući:

Finansije i Analitiku: Upoznaj se sa korporativnim planiranjem, ekonomikom i analizom novčanih tokova.
Tehničke Specijalizacije: Pružamo šansu stručnjacima u procesnoj tehnici, elektrotehnici, instrumentaciji, rotacionoj, procesnoj i termo opremi.
Digitalne Inovacije: Zaroni u svet digitalnih tehnologija i IT inovacija.
Poslovne Mogućnosti: Radi na proceni poslovnih perspektiva i razvoju.
Prodaja i Logistika: Pokaži svoje veštine u prodaji i logistici.
Ljudski Resursi: Učestvuj u razvoju i upravljanju ljudskim resursima.

PROfesionalno

Nisi sam! Naši iskusni mentori čekaju da te podrže tokom celog programa.

Svaki polaznik programa biće dočekan od strane mentora – naših kolega, koji su spremni da budu uz vas od početka do kraja programa. Mentor je tu da ti olakša privikavanje i prve dane programa, ali i da te strukturirano vodi kroz unapred kreiran plan cele godine. Takođe, mentor je tu da ti da povratnu informaciju i usmeri za dalji razvoj.

PROduktivno

Šta možeš očekivati?

Pored praktične obuke kroz koju prolaziš sa svojim mentorom, osmislili smo i veoma zanimljivu agendu dodatnih obuka i predavanja. Sam program krećemo posetama različitim Sektorima kako bismo bili sigurni da su svi polaznici upoznati sa poslovanjem naše kompanije. Posete podrazumevaju obilaske naftnih bušotina, rafinerije u Pančevu i naših benzinskih stanica. Pored toga, program uključuje i teorijska predavanja o svetskim trendovima o naftnoj industriji od strane profesora sa fakulteta sa kojima sarađujemo. Tu su naravno i soft skills treninzi, kao i radionice i predavanja o kompanijskoj kulturi i vrednostima. Na tebi je da ovo iskoristiš na najbolji način!

PROaktivno

Individualni projekat je tvoja prilika da pokažeš svoju kreativnost i veštine.

Nakon 6 meseci programa, zajedno sa svojim mentorom i HR Biznis Partnerom prolaziš kroz evaluaciju, nakon koje zajednički kreirate dalji plan razvoja. U toku narednih 6 meseci dobijaš i zadatak – individualni projekat iz oblasti rada tvog tima, a finalno rešenje predstavljaš menadžmentu svog sektora na samom kraju programa. Naravno – jedna od obuka koju je pripremio naš tim za razvoj i trening biće na temu prezentacionih veština, kako bismo vas pripremili za samu prezentaciju.

PROvereno

Da li NIS Energy vodi do posla? Postoji mogućnost zaposlenja ako:

– Se osećaš kao deo tima i želiš da ostaneš s nama
– Pokažeš odlične rezultate tokom programa
– Postoji otvorena pozicija koja odgovara tvojim veštinama

Sigurni smo u NIS Energy program. Do sada su svi polaznici koji su uspešno završili program dobili posao. Da, 100%!

Pridruži nam se

Za koje profile je namenjen program?

Kako tražimo 25 mladih, energičnih ljudi, potrudili smo se da priliku pružimo za što više svežih diplomaca i master studenata listom pozicija iz različitih delova našeg poslovanja. Šta ovo znači? Tražimo diplomce i master studente sledećih fakulteta – Mašinski fakultet, Tehnički fakultet, Tehnološko-metalurški fakultet, Elektrotehnički fakultet, Rudarsko-geološki fakultet, Fakultet tehničkih nauka, Fakultet organizacionih nauka, Ekonomski fakultet, Saobraćajni fakultet i srodni fakulteti.

Prijavi se do 01.10.

Sve što je potrebno da uradiš je da se prijaviš klikom na „Probaj!“

Probaj!

Selekcija u koracima

I za kraj – kako izgleda proces selekcije:

Potrudili smo se da kreiramo proces koji će biti zanimljiv i koristan svim kandidatima. Nakon vaše prijave, kolege regruteri prolaze kroz biografije svih kandidata (znamo da postoji mit da se CV gleda 8 sekundi, ali kod nas to nije tako :)), a svi koji prođu ovaj korak biće pozvani da urade testove.

Nakon testova slede HR intervjui (obećavamo da ćemo poslati pomoć kako da se pripremite za intervju), a oni najuspešniji nakon HR intervjua idu na finalni intervju sa budućim menadžerom.

Posle svakog koraka očekuj povratnu informaciju – mail-om ili telefonom – u zavisnosti od kruga selekcije.

Srećno 🚀

Iskustva naših polaznika

Neuspeh ili motivacija?

Autor: Darjan Kadarijan, polaznik prve sezone NIS Energy programa

pročitaj više

Greške koje pravimo danas, postaju baza za uspeh koji nas čeka sutra

Autor: Katarina Timotijević, Mlađi specijalista za saradnju sa korporativnim klijentima, polaznik NIS Energy programa

pročitaj više

Šta za mlade predstavlja lider

Autori: Haris Sadiku, mlađi inspektor kontrole, Blok Prerada; Ana Savić, mlađi specijalista za razvoj proizvoda, IT Bloka Promet; Marko Andrejević, mlađi inženjer za bušotinske radove, UPS

pročitaj više
Profesionalno
Produktivno
Promišljeno
Proaktivno
Provereno
Profesionalno
Produktivno
Promišljeno
Proaktivno
Provereno

U slučaju bilo kakvih nedoumica ili pitanja u vezi sa procesom selekcije ili samim programom NIS ENERGY, piši nam na hr.selekcija@nis.rs sa naznakom u subject-u maila „NIS ENERGY – pitanja“, a naš tim je tu sa svim odgovorima 🙂 Tvoje ideje i energija su pokretač naše zajedničke budućnosti! Srećno! 🙂