Nagrade

Direktor Bloka Prerada NIS među dobitnicima priznanja Privredne komore Srbije

18.12.2020

Vladimir Gagić, direktor Bloka Prerada NIS-a, jedan je od dobitnika nagrade Privredne komore Srbije za najbolje poslovne lidere u 2020. godini.

Pored Gagića, nagrađeno je još 17 poslovnih lidera koji su svojim angažovanjem i postignutim rezultatima pružili snažan doprinos jačanju srpske privrede.

Oni su prepoznati kao lideri koji su se brzo prilagodili novim uslovima poslovanja nastalim zbog pandemije koronavirusa. Posebno je važno što se veličina projekata koji su oni vodili prepoznaje i u inostranstvu, i privredu naše zemlje čini konkurentnijom.

«Dobiti ovu nagradu velika je čast. Naglašavam da je to kruna velikog i složnog rada celog tima u našoj rafineriji. Svako nosi manje ili više odgovornosti, ali svačiji doprinos je važan. Biti lider, predvoditi ljude i davati im podstrek, svakog dana je zadatak i lekcija. U izazovnoj godini, kao što je ova 2020, koju je obeležila pandemija koronavirusa, biti onaj koji je primer drugima bilo je još i teže. Ipak, uspeli smo da zahvaljujući svojim snagama i novim idejama pronađemo rešenje svakoj prepreci, i pustimo u rad ključnu investiciju ove godine – postrojenje „Duboka prerada“. Drago mi je da je to prepoznato i u našoj zemlji, jer Srbija sada ima jednu od najmodernijih rafinerija u regionu», rekao je Vladimir Gagić.

Nagrade za najuspešnije kompanije i najbolje poslovne lidere Privredna komora Srbije tradicionalno dodeljuje svake godine.

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd

Prijavite se za naš newsletter