Награде

Директор Блока Прерада НИС међу добитницима признања Привредне коморе Србије

18.12.2020

Владимир Гагић, директор Блока Прерада НИС-а, један је од добитника награде Привредне коморе Србије за најбоље пословне лидере у 2020. години.

Поред Гагића, награђено је још 17 пословних лидера који су својим ангажовањем и постигнутим резултатима пружили снажан допринос јачању српске привреде.

Они су препознати као лидери који су се брзо прилагодили новим условима пословања насталим због пандемије коронавируса. Посебно је важно што се величина пројеката који су они водили препознаје и у иностранству, и привреду наше земље чини конкурентнијом.

«Добити ову награду велика је част. Наглашавам да је то круна великог и сложног рада целог тима у нашој рафинерији. Свако носи мање или више одговорности, али свачији допринос је важан. Бити лидер, предводити људе и давати им подстрек, сваког дана је задатак и лекција. У изазовној години, као што је ова 2020, коју је обележила пандемија коронавируса, бити онај који је пример другима било је још и теже. Ипак, успели смо да захваљујући својим снагама и новим идејама пронађемо решење свакој препреци, и пустимо у рад кључну инвестицију ове године – постројење „Дубока прерада“. Драго ми је да је то препознато и у нашој земљи, јер Србија сада има једну од најмодернијих рафинерија у региону», рекао је Владимир Гагић.

Награде за најуспешније компаније и најбоље пословне лидере Привредна комора Србије традиционално додељује сваке године.

Прес служба

Милентија Поповића 1
11070 Београд