Benzinske stanice

Otvorena NIS Petrol benzinska stanica u Knjaževcu

29.12.2022.

U Knjaževcu, u Ulici Knjaza Miloša bb, otvorena je NIS Petrol benzinska stanica – maloprodajni objekat kompanije NIS. Reč je o modernizovanom objektu koji je rekonstruisan na mestu postojeće benzinske stanice, a u skladu sa strogim ekološkim i tehničkim standardima. Benzinska stanica „Knjaževac 1“ još jedan je u nizu objekata koji je rekonstruisan u okviru procesa modernizacije maloprodajne mreže NIS-a.

Na savremeno opremljenoj NIS Petrol benzinskoj stanici u Knjaževcu potrošačima su na raspolaganju goriva evro pet kvaliteta domaće proizvodnje, bogat izbor robe široke potrošnje, a deo ponude su i visokokvalitetni premijum G-Drive naftni derivati.

Povodom otvaranja maloprodajnog objekta kompanija NIS je pripremila i posebne pogodnosti za potrošače. Naime, uz svaku kupovinu 15 ili više litara bilo koje vrste goriva, potrošači na poklon dobijaju jedan od promotivnih proizvoda po sopstvenom izboru, kao što su Drive Cafe kafa, Drive Cafe kroasan ili flašica negazirane Jazak vode. Akcija dobrodošlice trajaće do kraja januara.

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd

Prijavite se za naš newsletter