Бензинске станице

Отворена НИС Петрол бензинска станица у Књажевцу

29.12.2022.

У Књажевцу, у Улици Књаза Милоша бб,  отворена је НИС Петрол бензинска станица –  малопродајни објекат компаније НИС. Реч је о модернизованом објекту који је реконструисан на месту постојеће бензинске станице, а у складу са строгим  еколошким и техничким стандардима. Бензинска станица „Књажевац 1“ још један је у низу објеката који је реконструисан у оквиру процеса модернизације малопродајне мреже НИС-а.

На савремено опремљеној НИС Петрол бензинској станици у Књажевцу потрошачима су на располагању горива евро пет квалитета домаће производње, богат избор робе широке потрошње, a део понуде су и висококвалитетни премијум G-Drive нафтни деривати.

Поводом отварања малопродајног обjeкта компанија НИС је припремила и посебне погодности за потрошаче. Наиме, уз сваку куповину 15 или више литара било које врсте горива,  потрошачи на поклон добијају један од промотивних производа по сопственом избору, као што су Drive Cafe кафа, Drive Cafe кроасан или флашица негазиране Јазак воде. Акција добродошлице трајаће до краја јануара.

ПРЕСС СЛУЖБА

Милентија Поповића 1
11070 Београд

Пријавите се за наш newsletter

    Email adresa*