Priznanje Ministarstva odbrane za Gasprom njeft

Ministarstvo odbrane Republike Srbije uručilo je specijalno priznanje kompaniji Gasprom njeft za doprinos sistemu odbrane u borbi protiv Covid 19.

19.05.2020

U ime kompanije Gasprom njeft priznanje je primio Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora NIS-a i direktor Funkcije za odnose sa državnim organima i korporativne komunikacije.

„Ova pomoć je sasvim prirodna,  jer kada pričamo o bezbednosti prvo pomislimo na Ministarstvo odbrane. Istovremeno i naša kompanija  je bitna karika za energetsku bezbednost zemlje. Sa Ministarstvom odbrane negujemo saradnju već dugi niz godina i smatramo da je naša dužnost da  pomognemo vojsci, koja je svaki put pokazala koliko je kao institucija značajna za našu zemlju kada je teško“, izjavio je Smirnov.

Ceremonija svečanog uručivanja vojnih priznanja i zahvalnica održana je u Domu Garde na Topčideru, a priznanja su uručena kompanijama, pojedincima i medijima koji su donirali sredstva i pružili podršku Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije tokom borbe na suzbijanju zarazne bolesti Covid-19.