Признање Министарства одбране за Гаспром њефт

Министарство одбране Републике Србије уручило је специјално признање компанији Гаспром њефт за допринос систему одбране у борби против Covid 19.

19.05.2020

У име компаније Гаспром њефт признање је примио Вадим Смирнов, заменик генералног директора НИС-а и директор Функције за односе са државним органима и корпоративне комуникације.

„Ова помоћ је сасвим природна, јер када причамо о безбедности прво помислимо на Министарство одбране. Истовремено и наша компанија је битна карика за енергетску безбедност земље. Са Министарством одбране негујемо сарадњу већ дуги низ година и сматрамо да је наша дужност да помогнемо војсци, која је сваки пут показала колико је као институција значајна за нашу земљу када је тешко“, изјавио је Смирнов.

Церемонија свечаног уручивања војних признања и захвалница одржана је у Дому Гарде на Топчидеру, а признања су уручена компанијама, појединцима и медијима који су донирали средства и пружили подршку Министарству одбране и Војсци Србије током борбе на сузбијању заразне болести COVID-19.