Бизнис вести

НИС на Међународном Сајму пољопривреде у Новом Саду

18.09.2021.

 

Компанија НИС упознаће посетиоце овогодишњег Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду са бенефитима које нуди НИС Агро програм, као и са богатим спектром производа и услуга које су доступне потрошачима приликом куповине деривата на бензинским станицама НИС-а. Овогодишњи Међународни сајам у Новом Саду одржава се од 18. до 24. септембра, а сви заинтересовани моћи ће да се упознају са понудом НИС-а на штанду компаније, у Мастер хали Новосадског сајма.

Током седам дана трајања манифестације, гости штанда НИС-а моћи ће да сазнају више информација о предностима НИС Агро картице која омогућава пољопривредницима и пољопривредним газдинствима да користе попусте и бенефите, а самим тим остваре значајне уштеде приликом куповине на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама. Такође, сви заинтересовани моћи ће да преузму приступницу за НИС Агро картицу, као и AgroBlue картицу која пољопривредним газдинствима нуди могућност одложеног плаћања за нафтне деривате, и до шест месеци од датума куповине.

Павел Кандалинцев, директор Дирекције за малопродају у компанији НИС, изјавио је да су за НИС пољопривредни потрошачи битан део бизниса.

„Из тог разлога се стално трудимо да им обезбедимо бројне погодности, како уз постојећу НИС Агро картицу, тако и уз неке нове програме које смо увели ове године. У сарадњи са нашим партнером, Credit Agricole банком, ове године смо увели нову AgroBlue картицу, која омогућава одложено плаћање до шест месеци. Осим тога, спремили смо вам и многобројна изненађења и позивамо вас да свратите на наш штанд у Мастер халу“, навео је Кандалинцев.

Поред погодности програма за пољопривреднике, НИС ће на овогодишњем Сајму пољопривреде представити и нове функционалности НИС-овог програма лојалности „Са нама на путу“, као и Drive.Go мобилну апликацију која омогућава плаћање за гориво на точионом месту, без уласка у продајни објекат бензинске станице. Посетиоци сајма такође ће се упознати и са широком палетом производа NISOTEC уља и мазива чијом се употребом обезбеђује уштеда горива, боља заштита мотора од корозије и продужава радни век мотора.

Највећа и најзначајнија пољопривредна манифестација у овом делу Европе, Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду, по 88. пут отвара врата за многобројне посетиоце из земље и региона, као и излагаче, међу којима је и компанија НИС. Као водећа нафтна компанија на домаћем тржишту нафтних деривата, НИС подстиче развој пољопривреде као окоснице привредног развоја, и већ осму годину заредом обезбеђује многобројне попусте за пољопривреднике. Реч је о попустима који су доступни уз НИС Агро картицу за сваки купљени литар евродизела,  а који могу да се искористе у оквиру највеће малопродајне мреже нафтних деривата у Србији, на више од 300 NIS Petrol и GAZPROM бензинских станица широм земље.

 

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd

Пријавите се за наш newsletter

    Email adresa*