НИС отвара врата за младе таленте

16.01.2024

Компанија НИС отпочела је четврту сезону NIS Energy програма у оквиру које ће 23 полазника имати прилику да направи своје прве кораке у каријери у тиму који чини око 12 хиљада запослених широм Србије. Полазнике током годину дана рада у компанији очекују практична обука, посета секторима компаније НИС, теоријска предавања од стране водећих стручњака из индустрије, али и тренинг „меких“ вештина уз посете важним активама компаније, међу којима су рафинерија у Панчеву и бензинске станице НИС-а.  Након завршетка програма, полазницима се отвара и могућност сталног запослења у НИС-у, уколико за то постоји обострани интерес.

NIS Energy програм компаније НИС је свеобухватан једногодишњи едукативни програм у коме сваки полазник добија свог ментора и пролази кроз различите обуке, али и стиче практичне вештине, а након тога добија индивидуални пројекат из одабране области. Прилику да учествују у NIS Energy програму имају мастер студенти или дипломци Факултета организационих наука, Економског, Машинског, Рударско-геолошког, Саобраћајног, Електротехничког, Технолошког, Технолошко-металуршког, Техничког и других сродних факултета.

„NIS Energy програм један је од стратешких програма пословања наше компаније кроз који пружамо могућност младим људима додатне едукације и стицањe практичних вештина који су кључни на почетку грађења пословне каријере. Као један од најпожељнијих послодаваца у Србији, у НИС-у верујемо да су млади стручњаци нова енергија која доприноси развоју компаније о чему сведочи и чињеница да смо до сада запослили 100 одсто полазника овог програма“, изјавила је Алиса Евсина, HR директорка компаније НИС.

Као друштвено одговорна компанија, НИС ће наставити да кроз овај и сличне програме помаже заједници у којој послује, посебно младим људима, за које у компанији верују да су управо они покретачи нове енергије и носици „будућности на делу“ што је и слоган компаније НИС.

ПРЕСС СЛУЖБА

Милентија Поповића 1
11070 Београд