Архива вести

Душан Борковић промовише НИС-ов Ultra D

December 12, 2000

У раним јутарњим часовима познати Панчевац је обрадовао многе суграђане који су се тамо затекли. Заједно са својим тимом он је возаче информисао о предностима новог горива домаћег бренда НИС Петрол, али и о свим детаљима везаним за Азијску туру која га очекује почетком октобра. „Припреме за Пекинг и Шангај полако приводим крају и почетком следеће недеље полазим за Азију. Са нестрпљењем очекујем и петак када би ФИА Апелациони суд требало да донесе одлуку о жалби коју је мој Campos  тим уложио после казне у Аргентини. Међутим, за промоцију правих ствари увек имам довољно времена. Тако ћу већ у поподневним часовима нови премиум евро дизел Ultra D сипати Београђанима на пумпи „Дејтон“-рекао је Борковић.

Ultra D својим активним компонентама чисти постојеће и спречава таложење нових нечистоћа у систему за убризгавање горива, спречава корозију и побољшава подмазаност покретних делова мотора.
Ultra D својим активним компонентама чисти постојеће и спречава таложење нових нечистоћа у систему за убризгавање горива, спречава корозију и побољшава подмазаност покретних делова мотора.Самим тим, повећава се снага мотора, век аутомобила се продужава, ризик од кварова је мањи, а могућа је и смањена потрошња горива. Коришћење оваквог горива доприноси и заштити животне средине јер чист мотор има боље сагоревање што доводи до смањене количине штетних материја у издувним гасовима. Душан је јуче бензин сипао Београђанима на „Дејтону“ од 15,00 до 18,00 часова, а данас од 8,00 до 11,00 часова точиће Ultra D на бензинској станици "Сава", а од 15,00 до 18,00 часова на бензинској станици Нови Сад 11.