Архива вести

Продаја уређаја за електронску наплату путарине на бензинским станицама НИС-а

December 12, 2000

помоћник Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Саша Стојановић на бензинској станици „Змај 2″ Реч је о иницијативи Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, на основу којег су НИС и ЈП Путеви Србије потписали уговор о сарадњи. Тим поводом, Саша Стојановић, помоћник ресорног министра посетио је бензинску станицу "Змај 2" у Београду, на којој се продаје ТАГ уређај.   Надежда Коробејнкова, директор Дирекције малопродаје у НИС-у Надежда Коробејникова, директор Дирекције малопродаје НИС-а навела је да је за продају и допуну ТАГ уређаја компанија одредила 10 највећих бензинских станица  НИС Петрол и ГАЗПРОМ дуж ауто пута- Змај 1; Змај 2; Лозовичка чесма; Крњешевци; Нови Сад 16; Стари Бановци;Мали Пожаревац;  Фонтана, НАИС и Предејане.

На бензинским станицама НИС-а почела је продаја уређаја за електронску наплату путарине (ТАГ), који ће смањити гужве на ауто путу и наплатним рампама, a возачима обезбедити квалитетну и удобну вожњу
„НИС на овај начин унапређује услугу према потрошачима, а веома нам је драго да нас је Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре препознало као партнера у промоцији овог програма“, истакла је Коробејникова. Цена једног ТАГ уређаја је 1.950 динара, а допуњују се електронски на самим бензинским станицама. Поводом успешне сарадње на овом пројекту, потпредседница Владе и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Зорана Михајловић  упутила је захвалницу директору НИС-а Кирилу Кравченку у којој се истиче да је на овај начин НИС потврдио потребу да стално усавршава своје пословање.