Архива вести

Супер картицa и на GAZPROM бензинским станицама

December 12, 2000

Приликом сваке куповине потрошачи ће добијати одређен број бодова и на тај начин ће моћи да остваре низ уштеда и погодности. За сваки литар горива добија се један бод, а за потрошених 50 динара у продавницама или ресторанима на бензинским станицама такође се добија један бод. Праг за остваривање попуста је 100 бодова за један обрачунски период. Као добродошлицу, GAZPROM Бензинске станице поклањају 100 бодова за прву куповину са Супер картицoм. Поклон бодови ће бити додељени на крају обрачунског периода 30. октобра. Супер Картица је највећи програм лојалности на српском тржишту, а бодови остварени на бензинским станицама GAZPROM и НИС Петрол ће се сабирати.

Супер Картица је највећи програм лојалности на српском тржишту, а бодови остварени на бензинским станицама GAZPROM и НИС Петрол ће се сабирати.
Партнери у овом пројекту су НИС, ИДЕА, Сбербанка Србије, Теленор и ДДОР Нови Сад. Захваљујући сарадњи пет компанија, потрошачи приликом куповине код ових партнера могу да сакупљају бодове и да потом остваре бројне попусте. Више информација о погодностима и целокупном програму лојалности налази се на интернет адреси www.superkartica.rs.