Награде

Drive.Go мобилна апликација НИС-а – иновација године!

17.12.2021

Drive.Go мобилна апликација компаније НИС добитник је овогодишње награде „Innovation Award“ у оквиру манифестације Hot Spot eCommerce Awards 2021 коју организује eCommerce Асоцијација Србије. Награда „Innovation Award“ намењена је компанији која је успешно интегрисала нове технологије у своју e-commerce платформу и тако вишеструко побољшала корисничко искуство и задовољство клијената.

Drive.Go мобилна апликација омогућава потрошачима плаћање горива путем мобилног телефона, без потребе одласка на касу, а ову иновативну услугу НИС је први увео на домаће тржуште средином прошле године на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама широм Србије. Поред тога што штеди време, Drive.Go мобилна апликација омогућава безбедну и једноставну куповину горива, а додатно помаже и очувању здравља како запослених тако и потрошача на малопродајним објектима НИС-а што је од посебног значаја у светлу још увек актуелне пандемије корона вируса.  До сада је путем Drive.Go мобилне апликације продато више од 6 милиона литара горива, док више од 80 хиљада потрошача користи ову иновативну услугу компаније НИС.

У име компаније НИС награду је примила Бојана Радојевић, директор Департмана за малопродају НИС-а, на свечаној церемонији која је организована овим поводом:

„Унапређење искуства потрошача један је од основних циљева процеса дигитализације у НИС-у и поносни смо на чињеницу да је управо мобилна апликација Drive.Go препозната од стране експертског жирија али и самих потрошача као непосредних корисника услуга као иновација која осваја тржиште и позитивно утиче на задовољство купаца, што је и наш кључни циљ. Ова награда је још један доказ поверења  које потрошачи имају у квалитет  услуга које НИС уводи на тржиште, а компанија ће наставити да улаже у даљи развој иновативних решења и примени нових технологија пратећи савремене трендове и ослушкујући потребе својих потрошача“, изјавила је Бојана Радојевић.

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd