Бензинске станице

Нова НИС Петрол бензинска станица у Београду

26.12.2022.

Малопродајна мрежа НИС Петрол бензинских станица постала је богатија за нови малопродајни објекат, а реч је о бензинској станици „Земун 1”, у Улици Аутопут за Нови Сад 2ђ. Поред квалитетног горива домаће производње потрошачи ће 24 часа моћи да уживају у богатој гастрономској понуди као и у великом избору робе широке потрошње која је доступна у оквиру Drive Cafe продавнице.

Бензинска станица „Земун 1“ усмерена је на задовољење потреба и најзахтевнијих потрошача, а поред стандардних горива из Рафинерије нафте Панчево, део понуде су и премијум G-Drive нафтни деривати. Такође, поводом отварања новог малопродајног објекта, НИС је припремио и посебне погодности и изненађења. Наиме, уз сваку куповину 15 или више литара било које врсте горива, укључујући и TNG, потрошачи на поклон добијају један од промотивних производа по сопственом избору, као што су Drive Cafe кафа, Drive Cafe кроасан или флашица негазиране Јазак воде. Акција добродошлице трајаће до 19. јануара.

Отварањем нове бензинске станице, НИС je начинио још један корак у процесу улагања у развој малопродајне мреже који увелико броји више од 300 НИС Петрол и Гаспром бензинских станица у Србији, што га чини лидером на домаћем тржишту нафтних деривата.

ПРЕСС СЛУЖБА

Милентија Поповића 1
11070 Београд

Пријавите се за наш newsletter

    Email adresa*