Спонзорства и донације

Прокупље добило ново игралиште уз подршку НИС-а

13.07.2021

Настављајући да негује партнерске односе са локалним заједницама, компанија НИС подржала је пројекат изградње дечјег игралишта у Прокупљу. Захваљујући партнерству града и компаније, најмлађи суграђани Прокупља од сада у центру града имају нови кутак за игру, разоноду и дружење. Игралиште је опремљено савременим справама које су у потпуности прилагођене деци предшколског и школског узраста и испуњавају све безбедносне стандарде.

Свечаном отварању игралишта присуствовали су Милан Аранђеловић, градоначелник Прокупља и Бојана Радојевић, директорка Департмана за малопродају у НИС-у.  Догађају су присуствовали и малишани из предшколских установа који су уз дружење са  члановима Клуба волонтера НИС-а и аниматорима уживали у новом простору за игру.

„У име свих грађана Прокупља и ове лепе деце која су данас овде, желим да се захвалим компанији НИС која је у партнерском односу са Градом Прокупљем учествовала у изградњи овог дечјег игралишта на коме ће наша деца проводити време. Прокупље и компанија НИС су уложиле 3.750.000, 00 динара за изградњу овог објекта, тако да сва деца која у Граду траже кутак за игру, управо овде ће га и наћи. Ово игралиште је данас званично отворено и честитам свима на томе“, истакао је Милан Аранђеловић, градоначелник Прокупља.

Бојана Радојевић, директорка Департмана за малопродају у НИС-у је истакла важност улагања компаније у заједницу и њен развој. “Визија нашег пословања усмерена је према будућим генерацијама и управо је подршка изградњи овог дечјег игралишта у сарадњи са Градом Прокупље,  један од таквих пројеката. Истакала бих и то да НИС у овом граду има и бизнис делатности – ту се налазе наше две бензинске станице „Прокупље 1“ и „Прокупље 2“ на којима је запослено 14 људи, и као компанија усмерени смо на то да део свог профита издвајамо за потребе заједнице“, навела је Бојана Радојевић.

Компанија НИС већ дуги низ година кроз различите програме улаже у унапређење квалитета живота грађана широм Србије. Од 2009. године, под слоганом „Будућност на делу“ компанија је уложила преко 4 милијарде динара у бројне друштвено одговорне пројекте.

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd