Бензинске станице

Уручене награде другог кола наградне игре „Са нама на путу до новог аутомобила“ компаније НИС

Добитницима другог извлачења наградне игре НИС-а „Са нама на путу до новог аутомобила“ данас су уручени наградни ваучери на GAZPROM бензинској станици «Нови Београд».

6. децембар 2019.

Аутомобил марке FIAT 500 освојио је Владимир Зорић из Инђије, а срећном добитнику награду је у име компаније НИС уручио Павел Кандалинцев, директор Дирекције за малопродају. Поред главне награде, у оквиру другог кола НИС-ове наградне игре извучено је и 500 срећних добитника који су освојили бонус поене на својој „Са нама на путу картици лојалности“ у вредности од 50 литара горива.

Велика наградна игра НИС-а «Са нама на путу до новог аутомобила» организована је од 1. до 30. новембра, а у оквиру два извлачења, 15. и 30. новембра, додељена су два аутомобила марке FIAT 500, док је 1000 верних потрошача НИС-а освојило пун резервоар горива. Списак свих добитника наградне игре НИС-а доступaн је на сајтовима www.sanamanaputu.rswww.nispetrol.rs и www.gazprom-petrol.rs.

У жељи да обрадује што већи број својих потрошача и на тај начин им захвали на указаном поверењу и подршци, НИС је за своје верне потрошаче припремио вредне награде и у наредном периоду. У оквиру нове наградне игре „Са нама на путу до још 2 аутомобила“, до 30. децембра НИС ће доделити још два аутомобила FIAT 500, и обезбедити пун резервоар горива за још 1000 срећних добитника. Више информација о новој наградној игри „Са нама на путу до још 2 аутомобила“, доступно је на сајту www.sanamаnaputu.rs или бесплатним позивом на телефон кол центра НИС-а, 08 0000 8888.