Заједница

Компанија НИС учествовала на конференцији CSR Србија 2021

9.06.2021

Компанија НИС учествовала је на конференцији CSR Србија 2021, посвећеној друштвено одговорном пословању, коју је седму годину заредом организовао Color Media Communications.

Конференција је одржана у онлајн формату, а отворила ју је Гордана Чомић, министарка за људска и мањинска права и друштвени дијалог у Влади Републике Србије.

Са акцентом на Responsible Business, као пословни императив савременог света, ова конференција је окупила водеће стручњаке у земљи из домена одрживог развоја. Свесни чињенице да је данас, у 21. веку, важније него икада да компаније буду усредсређене на стварање дугорочне вредности за све заинтересоване стране, учесници конференције разменили су своја професионална искуства, примере добре праксе и очекиване правце развоја друштвено одговорног деловања.

Ненад Стојковић, менаџер за одрживи развој у компанији НИС, учествовао је на панелу Responsible leadership – Предводници друштвено одговорних промена, заједно са представницима компанија Делез Србија и Хемофарм, као и Факултета организационих наука.

Он је овом приликом изјавио да је у складу са чврстим опредељењем да већ данас гради бољу будућност за све у Србији, НИС од 2009. године кроз бројне друштвено одговорне пројекте у локалним заједницама уложио преко 4 милијарде динара.

„Помогли смо изградњу, реконструкцију и опремање бројних школа, здравствених установа, игралишта и паркова широм земље. Све друштвено одговорне активности реализујемо под слоганом „Будућност на делу“, јер је наше стратешко опредељење, а и искрена жеља менаџмента и запослених да нашу земљу мењамо на боље и да то чинимо сваког дана“, истакао је Стојковић.

PRESS SLUŽBA

Milentija Popovića 1
11070 Beograd