Почиње четврта сезона програма NIS Energy

11.09.2023.

Компанија НИС и ове године пружа шансу младим талентованим људима да путем програма „NIS Energy“ учине прве каријерне кораке у компанији. У овом једногодишњем плаћеном програму могу да учествују дипломци и мастер студенти одабраних факултета са добрим познавањем енглеског језика и MS Office пакета.

Конкурс програма „NIS Energy“ је отворен од 11. септембра до 1. октобра, а пријава се може поднети слањем биографије путем линка на сајту компаније НИС. На конкурсу могу учествовати мастер студенти или дипломци Факултета организационих наука, Економског, Машинског, Рударско-геолошког, Саобраћајног, Електротехничког, Технолошког, Технолошко-металуршког, Техничког и других сродних факултета. Након селекције биће изабрано 25 кандидата који ће потписати једногодишњи уговор о раду са компанијом НИС. Програм ће трајати од 15. јануара 2024. до 15. јануара 2025. године, а након његовог завршетка полазницима се отвара и могућност сталног запослења у НИС-у, уколико за то постоји обострани интерес.

„NIS Energy“ обухвата широк спектар области укључујући финансије и аналитику, дигиталне иновације, продају и логистику, област људских ресурса. Поред рада са менторима, полазнике програма очекују и практична обука, посета секторима компаније НИС, теоријска предавања од стране водећих стручњака из индустрије, али и тренинг „меких“ вештина уз посете важним активама компаније, међу којима су рафинерија у Панчеву и бензинске станице.

Кроз индивидуалне пројекте полазници могу да искажу своју креативност, а након шест месеци програма добиће задатак да припреме пројекат из одабране области, који ће касније презентовати менаџменту свог сектора. На овај начин НИС наставља да пружа шансу младим стручњацима да се придруже тиму од више од 11.000 запослених. До сада је програм „NIS Energy“ завршило 37 полазника и сви су остали да раде у НИС-у и након завршетка програма. Као један од најпожељнијих послодаваца у Србији, НИС верује да су млади стручњаци нова енергија која ће допринети развоју компаније.

Каријера

NIS Energy

Сазнај више о новом циклусу нашег програма за младе

САЗНАЈ ВИШЕ
ПРЕСС СЛУЖБА

Милентија Поповића 1
11070 Београд